Wasserij Heymans logo

Wasserij HeymansTel: 03 877 26 22
Fax: 03 877 41 87

Wasserij Heymans

Ma tot vrij: 8u – 18u
Zat: 9.30u – 12.30u
Zon- en feestdagen: gesloten

  • Wasserij Heymans

    Welkom bij Wasserij Heymans

    Wassen, drogen, strijken, droogkuis en nieuwkuis
    Alle diensten voor horeca, bedrijven en particulieren

Bedrijven

Wasserij Heymans vat ook grote opdrachten aan met doelgerichte gedrevenheid. Ons enthousiaste team levert u de best practices uit de sector. Onze openheid voor innovatieve ideeën en onze regelmatige investeringen in nieuwe uitrusting garanderen dat uw wasgoed verwerkt wordt in een effectieve en efficiënte organisatie.

Daarom kan u er zeker van zijn dat wij zelfs de grootste veelgebruikers kunnen bijstaan. Linnenverhuurders en bedrijven uit allerhande sectoren vertrouwen op ons voor een professionele en grondige reiniging van hun werkkledij, bedrijfslinnen, uniformen,…

Wasserij Heymans bezit meer dan voldoende troeven om deze omvangrijke opdrachten succesvol uit te voeren. En succes betekent voor ons: kraaknette resultaten, afgeleverd op het afgesproken tijdstip, als deel van een onberispelijke service. Bovendien bent u bij ons verzekerd van onschadelijke producten en minimale slijtage, zelfs op lange termijn, dankzij onze moderne apparatuur. Zo bespaart u aanzienlijk op kosten voor de aankoop van nieuw linnen.

Wij helpen beginnende, maar ook meer ervaren ondernemers graag met advies. Koopt u katoen of synthetisch linnen? Gaat u überhaupt aankopen, of wilt u liever huren? En welke leverancier kiest u? De juiste antwoorden op deze vragen kan u belangrijke kostenbesparingen opleveren.

Kom gerust bij ons te rade. Wij kennen linnen.

Onze diensten

Horeca

Bedrijven

Particulieren

Horeca

Bedrijven

Particulieren

Onze troeven

Wasserij Heymans

Onkreukbare netheid

Wasserij Heymans

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Wasserij Heymans

Onschadelijke producten

En bovendien: nauwkeurige stiptheid, regelmatige innovatie, persoonlijke service, moderne apparatuur, minimale slijtage aan uw wasgoed,...