Wasserij Heymans logo

Wasserij HeymansTel: 03 877 26 22
Fax: 03 877 41 87

Wasserij Heymans

Ma tot vrij: 8u – 18u
Zat: 9.30u – 12.30u
Zon- en feestdagen: gesloten

  • Wasserij Heymans

    Welkom bij Wasserij Heymans

    Wassen, drogen, strijken, droogkuis en nieuwkuis
    Alle diensten voor horeca, bedrijven en particulieren

Horeca

Wasserij Heymans is in staat met grote regelmaat grote hoeveelheden wasgoed te verwerken. Deze efficiënte werking is mogelijk dankzij een enthousiast team, regelmatige investeringen in nieuwe machines en een continu streven naar de beste bedrijfsprocessen.

Dat maakt ons de perfecte partner voor bedrijven als restaurants, hotels en andere grootverbruikers in de horeca. Zij vertrouwen op ons omdat ze weten dat wij niet terugdeinzen voor de omvangrijke ladingen wasgoed die zij ons aanleveren.

Wij zorgen voor alle tafellinnen, beddengoed en badkamerlinnen: tafellakens, servetten, lakens, kussens en kussenslopen, kamerjassen, handdoeken, alsook alle werkkledij van het personeel.

Wij beantwoorden de aanzienlijke opdrachten van onze horecaklanten elke keer opnieuw stipt, met een persoonlijke service en kraaknette resultaten. Bovendien gebruiken wij onschadelijke producten en apparatuur die de slijtage van het wasgoed minimaliseert, wat de kosten voor de aankoop van nieuw linnen gevoelig terugdringt.

Onze diensten

Horeca

Bedrijven

Particulieren

Horeca

Bedrijven

Particulieren

Onze troeven

Wasserij Heymans

Onkreukbare netheid

Wasserij Heymans

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Wasserij Heymans

Onschadelijke producten

En bovendien: nauwkeurige stiptheid, regelmatige innovatie, persoonlijke service, moderne apparatuur, minimale slijtage aan uw wasgoed,...